A Pannon Egyetem Állat-és Agrárkörnyezet-tudományi Tudományági Habilitációs Bizottsága meghívja Önt Dr. Kovácsné Dr. Székely Ilona habilitációjának nyilvános részére, melynek során a Statisztika c. tantárgy keretében Becsléselmélet és alkalmazása a környezettudományokban c. témakörben tanórai, majd azt követően Determining water-bodies using multivariate data analysis methods with the example of Lake Balaton címmel tudományos előadást tart.

Az előadások helye: PE Georgikon Kar Keszthely, Deák F. u. 16. „A” épület, A/II. előadó terem  
Az előadások ideje: 2013. november 21. 14:00 óra

Register to read more...

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a tudományos diákköri tevékenységet támogató elkötelezett munkája elismeréseként Mestertanár Aranyérem kitüntetésben részesült Dr. Hoffmann Borbála egyetemi docens. A díjat Pálinkás József az MTA elnöke, Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere és Szendrő Péter az OTDT elnöke adta át.

Gratulálunk a díjazottnak, további munkájához sok sikert kívánunk.

A Pannon Egyetem Georgikon Kara szeretettel hív és vár mindenkit a 2013. november 30-án 19 órai kezdettel megrendezésre kerülő hagyományos Gazdászbálba.

Helyszín: Pethe Ferenc Kollégium étterme (8360 Keszthely, Festetics Gy. u. 5.)

Részvételi díj: 5000 Ft/fő, amely tartalmazza a svédasztalos vacsorát.

Jelentkezési és befizetési határidő: 2013. november 22.

Meghívó

Gazdászbál menü

Register to read more...

A Georgikon újság szerkesztőbizottsága fotópályázatot hirdet a Georgikon Kar dolgozói, munkatársai és hallgatói számára. A nyertes fotók a 2014. évi Georgikon Naptárban megjelenésre kerülnek.

Beküldési határidő: 2013. november 22.

Register to read more...

A Goldmark Károly Művelődési Központ által Csengey Dénes születésének 60. évfordulója alkalmából hirdetett szavalóversenyt Karunk hallgatója, Vígh Zoltán nyerte.

Gratulálunk a nyertesnek.